Vi bruger frisk frugtsaft.

Hos Master of Mixes sætter vi en stolthed i at kunne tilbyde creme de la creme på markedet for cocktail mixere. Vores filosofi er dog meget simpel; i stedet for at basere vores mixere på sukkerholdige sirupper, bruger vi frisk frugtsaft. Dette giver langt mere dybde i smagen og er samtidigt sundere for kroppen.

køb mixers her

Kvalitets Cocktails

Vi mener at der er nogle få drinks, hvor sirupper hører hjemme, men i mange cocktails er det helt essentielt, at man bruger friske og naturlige råvarer. Når man bruger presset eller blendet frugtsaft, smager ens cocktail rent faktisk af den frugt, der er blevet brugt. Mange frugtsirupper har en tendens til at smage syntetisk og kvalmende sødt.

Det er helt ufatteligt, hvor meget tid man kan spare, når man bruger vores cocktail mixer. En vellavet Piña Colada kræver eksempelvis en blender, samt frisk ananas og kokosnødfløde. Dette er måske realistisk for en professionel bar, men derhjemme er det de færreste, der lige hiver blenderen frem, når der skal laves drinks.

Med Master of Mixes’ cocktailmiksere kan du servere kvalitetscocktails, der smager af mange timers forarbejde i køkkenet. Du skal som regel blot bruge spiritus, isterninger og eventuelt lidt pynt i form af en skive lime eller lidt mynte. Spiritussen, isterningerne og vores mixer blandes med en cocktailshaker eller ved omrøring i et glas, hvorefter hele herligheden kan pyntes efter ønske - og vupti, så er der drinks!

Der tilbydes mange andre færdiglavede cocktail mixers i Danmark, men ingen kan måle sig med Master of Mixes rent smagsmæssigt - heldigvis er vores cocktailmixere også konkurrencedygtige prismæssigt. Så hvad venter du på? Klik her for at se vores lækre produkter!

Kvalitets Cocktails
1 af 4