Vi bruger frisk frugtsaft.

Hos Master of Mixes sætter vi en stolthed i at kunne tilbyde creme de la creme på markedet for cocktail mixere. Vores filosofi er dog meget simpel; i stedet for at basere vores mixere på sukkerholdige sirupper, bruger vi frisk frugtsaft. Dette giver langt mere dybde i smagen og er samtidigt sundere for kroppen.

køb mixers her

Lav Pina Colada derhjemme

Kender du det, når solen skinner, og sommervarmen gør dig sløv og træt? Ganen kræver naturligvis pina colada - det eneste rigtige, når det danske sommervejr nærmer sig tropernes hede. Det sidste man magter, er at tage forbi supermarkedet, for at hente kokosfløde og ananasjuice - to ingredienser, de færreste lige har liggende i køleskabet. 

Jeg tror fuldt og fast på minimal indsats og maksimal nydelse, når det kan lade sig gøre. Master of Mixes’ Pina Colada Mixer gør det faktisk muligt at nyde en pina colada af høj kvalitet, uden at skulle ned og handle ind, hver gang tørsten melder sig. Første gang jeg smagte sådan en pina colada, var det lige før jeg drømte mig ned i en solseng i Caribien, og kunne høre ’Chan Chan’ spille svagt i baggrunden.

Det er relativt simpelt at lave en piña colada, men selvom det er en nem drink med masser af smag, er ingredienserne ret atypiske for det gængse, danske hjem. Den klassiske pina colada opskrift indeholder lys rom, kokosfløde, ananasjuice og selvfølgelig isterninger, som alt sammen smides i en blender, hvilket giver en homogen, skummende og cremet konsistens. Herefter kan man vælge at pynte drinken med en skive frisk ananas på glaskanten, eller bare drikke den som den er.

Hvis du har et par Pina Colada Mixere liggende derhjemme, er det blot at blande den lyse rom, Pina Colada Mixeren og et par isterninger i en cocktailshaker, hvorefter der rystes grundigt, så det kolde vand fra isterningerne emulgeres med rommen og mixeren, hvilket efterligner den cremede konsistens fra den klassiske opskrift. Du vil blive overrasket - man kan slet ikke smage forskel på den klassiske og den nemme måde. Det har aldrig være lettere at nyde sommervejret uden bekymringer!

Hvis du føler dig overskudsagtig, vil jeg opfordre dig og vennerne til at lave nogle klassiske pina coladas og nogle af Master of Mixes’ pina coladas, for at se, om I kan blindsmage jer frem til den bedste. Jeg vil vove at påstå, at Master of Mixes’ version vinder hver gang! Det er ikke bare tomme ord, da deres Pina Colada Mixer indeholder friske kokosnødder af den fineste kvalitet, samt den bedste costaricanske ananasjuice, der har en helt fantastisk syrebalance, som skærer igennem fedmen fra kokossen. 

Hvis du ikke drikker, eller har gæster som ikke gør, kan man også sagtens lave en virgin pina colada. Denne alkoholfrie pina colada indeholder i stedet limesaft, sukker og mynte, hvilket er en genial erstatning af den lyse rom - og så bliver det ikke meget nemmere, når man bare kan køre lidt Pina Colada Mixer i. Nok smager den her virgin pina colada ikke fuldstændigt ligesom den originale, men nogle ville påstå, den faktisk er bedre uden rom.

Lav Pina Colada derhjemme
1 af 4