Vi bruger frisk frugtsaft.

Hos Master of Mixes sætter vi en stolthed i at kunne tilbyde creme de la creme på markedet for cocktail mixere. Vores filosofi er dog meget simpel; i stedet for at basere vores mixere på sukkerholdige sirupper, bruger vi frisk frugtsaft. Dette giver langt mere dybde i smagen og er samtidigt sundere for kroppen.

køb mixers her

Sommerens lækreste drink

Sommerferien står for døren, og for mange danskere er det lig med cocktails i sommervarmen. Problemet er bare, at der er så vanvittigt mange forskellige sommerdrinks at vælge imellem! Jeg har to personlige favoritter, som virkelig gør sig godt i de varme sommermåneder. Jeg må krybe til korset og indrømme, at jeg er ret traditionel hvad angår cocktails, og jeg mener at der er en grund til, at klassikerne har opnået deres kultstatus.

Mine to yndlingsdrinks til sommer er derfor mojito og gin hass. Mojitoen er et verdenskendt fænomen, der serveres i de fleste barer på alle klodens syv kontinenter. Gin hass er dog en national klassiker, som blev opfundet af den fynske bartender Kim Hass tilbage i 2007, og som nu kan fås på samtlige danske barer - faktisk er den også begyndt at opnå anerkendelse i udlandet, hvilket ikke er overraskende, da den er ekstremt læskende.

Begge disse drinks’ eksotiske smagsnuancer gør, at man under de rette vejr- og blandingsforhold kan drømme sig helt ned til troperne. Jeg vil faktisk gå så langt at sige, at Master of Mixes’ Mojito Mixer fungerer som en slags feriesimulator for mig; bare én slurk af en veltillavet mojito, og jeg transporteres fluks til en solstrand på Bahamas, hvor palmerne gynger i den lune, caribiske brise.

Årets lækreste Sommer drink

Sådan gør du:
- Fyld en shaker med is, 60ml rom eller tequila og 120ml Mango mixer.
- Ryst hårdt og si derefter indholdet ned i et glas fyldt med is.
- Eventuelt pynt med skiver af frisk mange. Din drink er klar til servering.

Dette indlæg hedder dog ’sommerens lækreste drink’, så jeg føler mig nødsaget til at vælge imellem en af mine favoritter, selvom det er tæt på umuligt. Nok er det rigtigt, at en god mojito indeholder en masse positive konnotationer og minder fra de sydlige himmelstrøg, men rent smagsmæssigt må jeg indrømme, at en gin hass, fx lavet på Anholt Gin, virkelig kan noget helt særligt. En klassisk gin hass opskrift indeholder gin, mangosirup, limesaft, lemonsodavand og isterninger. Derudover kan man selvfølgelig vælge at dekorere den med en stængel frisk mynte.

Men hvem kan sige nej til en nem drink?

Hvis man vil opnå det samme gode resultat som denne gin hass opskrift, uden alt besværet med at købe mangosirup og lime, kan man blot købe en Mango Mixer, som faktisk indeholder nok mixer til 8-10 drinks, alt afhængig af størrelsen. Resultatet er utvivlsomt lige så godt, som hvis man havde blandet ingredienserne selv - den eneste forskel er, at det nu er dobbelt så nemt. Denne drink opskrift er så nem, at du blot skal tilføje gin, lemonsodavand og isterninger, hvorefter du har en gin hass som sidder lige i skabet - uden det store besvær.

Hvis du gerne vil bruge sommeren i solen, i stedet for at stå i køkkenet og blande drinks hele dagen, kan jeg kun anbefale Master of Mixes’ produkter. Så længe man ikke går ned på kvalitet, og det samtidigt bliver SÅ meget nemmere at lave cocktails, kan jeg virkelig ikke se en bedre løsning. Skål, santé, cheers og salud - og god sommer til dig! 😉

Sommerens lækreste drink
1 af 4