Vi bruger frisk frugtsaft.

Hos Master of Mixes sætter vi en stolthed i at kunne tilbyde creme de la creme på markedet for cocktail mixere. Vores filosofi er dog meget simpel; i stedet for at basere vores mixere på sukkerholdige sirupper, bruger vi frisk frugtsaft. Dette giver langt mere dybde i smagen og er samtidigt sundere for kroppen.

køb mixers her

5 cocktails du SKAL kende til

Vores Mango Mixer er perfekt til at lave to velkendte, eksotiske cocktails; nemlig en Mango Margarita og en Mango Daiquiri. Hvis du kun har en flaske rom liggende, er det oplagt at lave en Mango Daiquiri. Har du i stedet en flaske tequila, kunne det ikke være lettere at bikse en mexicansk Mango Margarita sammen - og har du begge flasker, kender du jo svaret selv! 😉

Hvis du vil tage dit cocktail-game til det næste niveau, skal du have fat i vores populære Strawberry Margarita & Daiquiri Mixer. Som navnet antyder, er denne mikser velegnet til at lave to forskellige slags cocktails, ligesom den foregående mixer, vi var inde på. Det vil sige, at hvis du har både vores Strawberry Margarita & Daiquiri Mixer og vores Mango Mixer, samt en flaske tequila og en flaske rom, kan du reelt set lave fire forskellige, klassiske cocktails på ingen tid! Denne produktkombination er genial til dem, der vil sikre sig, at de har drinks som falder i alle gæsters smag.

De foregående cocktails er populære, men de er ikke lige så populære som den måske mest populære cocktail nogensinde; mojitoen. Hvis du ikke kender denne cocktail, må du have levet under en sten. Der er dog en ret besværlig cocktail at lave, da man skal have mynte, lime og rørsukker, der alt sammen skal muddles og kombineres. Med Master of Mixes’ Mojito Mixer kan du imponere alle dine gæster, uden at skulle stresse rundt i køkkenet. Bliv den nærværende og overskudsagtige vært, som du altid har drømt om at være - samtidig med du serverer lækre mojitos i lange baner! - Find vores 2 minutters guide til at lave den perfekte Mojito og nyd samværet i stedet for at bruge tiden med en cocktail bog ved hånden og sved på panden.

5 cocktails du SKAL kende til
1 af 4